Theta Healing

Tehnica Theta Healing este o tehnică antică, holistică, adusă în zilele noastre de o americancă nativ intuitivo-senzitivă, practicantă a medicinii naturiste,  Vianna Stibal.

Theta Healing este o metoda de relaxare profundă, în care creierul emite preponderent unde theta.

Frecventa Theta este starea in care activitatea creierului este redusa până aproape de momentul somnului, starea in care receptivitatea este crescută,in care apar flash-uri ce se asemănă cu visele, inspiraţie şi amintiri de mult uitate.Este o stare de meditatie profunda.

In starea Theta simţi că mintea ta se expandează, dincolo de graniţele corpului tău.

Theta este starea ce ne permite accesarea subconştientului, identificarea convingerilor distructive şi de aceea poate fi folosita cu succes in atingerea obiectivelor atat in plan personal si profesional.

Este o stare a învăţării supreme, a reprogramării propriei minţi, a amintirii viselor şi a auto-hipnotizării. Starea Theta  a fost îndentificată ca una din portile către învăţare şi memorie. Aceasta, creşte creativitatea, reduce stresul, trezeşte întuiţia şi alte percepţii extra-senzoriale.

Undele Theta se întind între 4 şi 7 Hz.

Pe aceasta frecventa ,omul face o conexiune cu  Energia Universală sau Sursa Creatoare, si poate sa devina co-creator şi martor al unui proces de evoluţie şi vindecare.

Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educaţie şi conştiinţă aplicată, pentru oamenii care sunt pregatiţi să evolueze şi să creeze schimbări pozitive în vieţile lor şi ale celor din jur.

Theta Healing lucrează pe toate nivelurile: fizic,emoţional,mental şi spiritual, prin identificarea obstacolelor care te împiedică să-ţi atingi potenţialul maxim în viaţă.

Convingerile şi sentimentele tale îţi creează viaţa pe care o ai acum şi toate circumstanţele ei de zi cu zi. Când sinele tău autentic creează împlinire, egoul creează bariere.

Convingerile şi sentimentele limitative din subconştient sunt responsabile de lipsa împlinirii şi a reuşitei din orice aspect al vieţii tale, încluzand: cariera, relaţii, finanţe, scopul vieţii, mediul familial şi sănătatea fizică.

Theta Healing nu este o religie, ci este o tehnică ,cu ajutorul careia iţi poti schimba convingerile, aşa cum îţi dictează conştiinţa.Theta Healing îţi permite să identifici rapid blocajele şi să reprogramezi mintea.

În loc să te învârţi în cerc ASTEPTÂND ceva, învaţă-ţi subconştientul ce înseamnă să AI acel lucru – şi atrage acea energie în viata ta!

Mulţi dintre noi, adesea, trebuie să înfruntăm provocări în propriile noastre vieţi, limitari fizice, emoţionale sau ambele.Indiferent de cât sunt de mari sau de mici aceste provocări putem spune cu certitudine: calitatea vieţii noastre se poate îmbunătăţi!

Folosindu-ne de conexiunea cu straturile mult mai profunde ale fiintei noastre, putem conştientiza cauza problemei noastre si sa identificam cai de a ne alina,accepta si vindeca acele parti din noi insine .

Cel mai bun si mai rapid mod pentru a îmbunătăţi viaţa ta este această tehnică minunata numită Theta Healing.

           Theta Healing este un concept care are la baza cateva idei simple cum ar fi:

·      Energia sta la baza tuturor lucrurilor si fiintelor.

·      Poate fi transmisa prin atingere sau la distanta instantaneu.

·      Toata lumea poate sa faca acest lucru. Pentru rezultate bune aveti nevoie de antrenament.

·      Energia focalizata, cumulata si dirijata, poate modifica structura materiei.

·      Tehnicile utilizate in sedintele Theta Healing : relaxarea, stimularea, energizarea, meditatia, imaginatia, vizualizarea, exercitiile, procesarea convingerilor limitative, dialogul.

·      Cauzele problemelor sunt: gandirea noastra, influienta mediului exterior, destinul nostru. 

·      Problemele noastre nerezolvate genereaza blocaje in curgerea libera a energiei cu efecte in viata noastra pe multiple planuri: sanatate, finante, probleme de cuplu si afaceri.

·      Tehnicile utilizate urmaresc re-stabilirea echilibrului interior, identificarea blocajelor, a convingerilor noastre limitative, constientizarea problemelor, dar si sustinerea energetica in perioade dificile, aglomerate, cu efort intelectual si fizic mare (examene,procese,boli,decese..etc).

Somnul si activitatea mentala

Exista 3 stari de activitate cerebrala distincte:

·      Veghe

·      Somn lent

·      Somn REM


Elementul central al tehnicii Theta este de fapt, o stare cat se poate de fiziologica, pe care organismul nostru o acceseaza in timpul unei zile, de mai multe ori. In perioadele de somn REM, noi accesam frecventa Theta, inconstient iar organismul nostru are parte de o refacere profunda si de o crestere a fluxului sanguin in creier, mult peste nivelul starii de veghe.

Studiile arata ca in timpul somnului REM suntem intr-o stare ridicata de trezire interioara, ce seamana mai mult cu starea de veghe decat cu somnul lent.

Deci, starea Theta nu este nici somn nici veghe!

Sursa bolilor si problemelor noastre se afla, de cele mai multe ori, intr-o zona inaccesibila noua. Cea mai mare parte din memoria pe termen lung se afla in aceste zone inaccesible starilor de veghe.

In timpul sedintelor Theta, terapeutul acceseaza frecventa theta cu o intentie bine stabilita si astfel, pe langa starea de calm si detasare caracteristica, se poate influienta transferul energo-informational dintre constient spre inconstient si invers

In timpul sedintelor theta, subconstientul pacientului devine receptiv la informatiile de vindecare, lansate de terapeut si pot fi receptate informatii importante despre problema pacientului, dar nu este obligatoriu.

Un Theta Healer antrenat acceseaza cu usurinta frecventa Theta, insa de cele mai multe ori folosim si o muzica specifica.

Cine sunt cei care apeleaza la Theta Healing:

·      Cei care au un diagnostic medical precis si care pe langa tratamentul prescris de medicul alopat apeleaza si la terapii energetice pentru accelerarea procesului de vindecare;

·      Cei care trec prin perioade de efort sustinut, examene, pierderea unei fiinte dragi, schimbari diverse, anxietate, diverse blocaje emotionale si mentale;

·      Cei care doresc sa-si mentina starea da sanatate, prin stimularea sistemului imunitar;

·      Cei care doresc sa faca schimbari in viata de zi cu zi, dar nu stiu de unde sa inceapa.

,,Într-o persoană care este deschisă experienţelor, fiecare stimul se transmite liber prin sistemul nervos, fără să fie distorsionat de vreun proces de apărare.” – Rogers

Fiecare om este strabatut de un flux energetic si informational, sau mai simplu spus este ,,legat la cer si la Pamant”. Modificarea acestui flux creeaza probleme atat la nivel fizic, emotional, mental si spiritual.

In timpul unei sedinte Theta ne putem concentra doar asupra unei probleme.

Prima sedinta de Theta Healing consta identificarea problemei , stabilirea unui obiectiv , numarul de sedinte, sau dupa caz optarea pentru un abonament. Tratamentul Theta se incepe chiar de la prima sedinta.

Exemple de probleme si obiective stabilite:

Am urmatorul diagnostic … si as dori sa ma implic in vindecarea mea prin aceasta metoda non-invaziva.

Trec printr-o perioada grea si am nevoie sa cresc capacitatea energetica a organismului.

Ma simt nelinistit si stresat, am nevoie de o stare profunda de relaxare .

Am examene sau trec prin schimbari majore si vreau sa cresc capacitatea energetica a organismului meu.

Racesc des si am nevoie de o fortificare a organismului.


Ce vei simti?

In timpul sedintelor de Theta Healing vei simti o stare de relaxare profunda, unii oameni pot si adormi.

Terapia se face la cabinet, pe scaun cu mainile terapeutului pe umerii pacientului sau la distanta pe baza unei fotografii si a numelui mic.

Dupa sedintele de Theta, pacientii ne-au marturisit ca se simt linistiti, ca au luat decizii mai bune, ca viata lor s-a ameliorat, iar altii ca problema a disparut .

De ce să faci Theta Healing cu noi?

Pentru că:

·      avem o practică de 10 ani, de predare dr. Mircea Ioan Popa și de practică, Gabriela Bumbac;

·      am parcurs acest drum și am tras concluzii despre cum ne-a ajutat pe noi și pe clienții noștri terapia Theta Healing;

·      vei putea preveni apariția bolilor; cu cat practici tehnica mai mult, cu atat vei fi mai sănătos;

·      este o tehnică care te ajută în vindecarea ta și a celorlați;

·      este o tehnică care practicată în timp, aduce beneficii multiple;

·      este o tehnică care te va susține în găsirea unui partener potrivit de viață, găsirea unui job mai bun, în dezvoltarea ta personală, în exprimarea potențialului tău cel mai înalt, în cariera ta;

·      este o tehnică care te conectează cu tot ce este mai bun și frumos din tine;

·      se exersează mult, vei obține rezultate chiar în timpul cursului;

·      vei intra într-o comunitate ce devine din ce în ce mai numeroasă;

·      te reconectează la tine și scopurile tale si va da un nou sens vietii tale. 

Certificarea

Diploma este acordata de ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA .

Cu diploma Theta Healing Baza si Avansati puteti obtineti avizul de libera practica de la  Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa-OPMCA,cu respectarea conditiilor si legislatiei in vigoare.

Ce veti primi la curs

·      Manualul Theta Healing Baza al Viannei Stibal

·      Diploma eliberata de Institutul Think USA

·      La cerere se trimite prin email muzica de meditatie utilizata la curs

·       Inscrierea in comunitatea Theta Healing a Viannei Stibal

·      diploma va fi trimisa, dupa curs, prin email.

Facilitatori


Dr. Mircea Ioan Popa, medic neurochirurg, instructor Theta Healing din 2009, formator si consilier dezvoltare personala acreditat ANC

Instructor Theta Healing:

·      Theta Healing Baza

·      Theta Healing Avansati

·      Theta Healing Dig Deeper

·      Theta Healing Manifestare si Abundenta

·      Theta Healing Copii Curcubeu

·      Theta Healing pentru tineri intre 16-18 ani

·      Theta Healing Intro 


Gabriela Bumbac – economist, practician Theta Healing din 2010, consilier dezvoltare personala, formator acreditat ANC, astrolog


Practician:

·      Theta Healing Baza

·      Theta Healing Avansati

·      Theta Healing Dig Deeper

·      Theta Healing Manifestare si Abundenta

·      Theta Healing Copii Curcubeu

·      Theta Healing pentru tineri intre 16-18 ani

·      Theta Healing Intro

 

Urmărește acest video

Programează o ședință de Theta Healing:


Testimoniale

Ce au spus clienții noștri despre Theta Healing:

Există momente în viaţă în care totul pare pierdut, oamenii care intră în viaţa ta te rănesc, boala te-a lovit şi eşti speriat, eşti singur şi nu ţi-ai găsit jumătatea, îţi doreşti atât de multe lucruri şi nimic nu pare să îţi iasă aşa cum ai visat…

Există o frecvenţă în care totul poate fi posibil. Există o putere Universală care te-a creat şi care nu vrea decât să te bucuri de experienţa ta ca om, acum şi aici. Există un loc unde poţi învăţa cum să faci asta – cursul de Theta Healing şi un om care şi-a schimbat viaţa ca să te poată ghida în această călătorie: Mircea Ioan Popa.  

Ramona – București