Workshop-uri

Am creat workshopuri personalizate în funcție de nevoile tale sub forma unor Lecții pe care le vei primi prin e-mail sau mini cursuri. Urmează-le pe toate sau alege ce ți se potrivește.

1. Cine sunt eu?

Dacă dezvoltarea ta personală este o prioritate pentru tine atunci acest Program îți este dedicat.

Vei primi prin e-mail timp de 9 zile, câte o lecție pe zi, ce te vor ajuta să te descoperi și să îți afli punctele forte.


2. Initiere în Carduri Metaforice Asociative

Cardurile metaforice asociative sunt un instrument puternic utilizat atât în dezvoltarea proprie, cât și în dezvoltarea altor oameni, pentru consilieri, sedințe de coaching, în diverse cursui etc. 

Cardurile metaforice asociative facilitează autocunoașterea, comunicarea, dezvoltă creativitatea, exprimarea emoțională și facilitează relațiile interumane.


3. Joybuilding

Joybuilding este un format de workshop conceput de echipa noastră de formatori și consilieri pentru dezvoltare personală, dr. Mircea Ioan Popa, Gabriela Bumbac și Crina Lihet cu scopul de a exersa și menține cât mai mult timp o stare de spirit pozitivă.

Nu vorbim despre fericire sau alte minuni, vorbim despre relaxare, stabilitate, acceptarea zâmbind, cu mintea deschisă, a tot ceea ce viață ne oferă. Noi l-am conceput să fie amuzant, dar și plin de informație relevantă astfel încât la sfârșit să vă doriți practicarea acestor exerciții zilnic.