Crina Lihet

Consilier dezvoltare personală, consilier pentru dezvoltare emoțională, formator

”Noi, oamenii, suntem fiinţe sociale şi Inteligenţa Emoțională este abilitatea de a identifica, înţelege şi gestiona stări şi sentimente – atât pe ale noastre, cât şi pe ale altora, astfel reuşim să gestionăm mai bine relaţia cu noi înşine şi relaţiile cu cei din jur.”

Crina Lihet este formator și consilier pentru dezvoltare personală, specializată pe Inteligenţa Emoţională, deşi ca studii este inginer biotehnolog, iar o perioadă a fost tehnician pe aparatură medicală psihiatrică şi neurologică, ea folosește în cadrul şedinţelor de consiliere informaţii din psihologie, fizică cuantică, epigenetică și Theta Healing, dar și jocuri și meditaţii.

Interviu cu Crina Lihet

Întrebare: De ce să înveţe lumea despre emoţii?

Crina Lihet: Pentru că fac parte din noi şi ne controlează dacă nu învăţăm să le gestionăm noi pe ele, plus ca emoţiile joacă un rol foarte importatant pentru sănătatea fizică şi psihică. Putem să ne îmbunătăţim relaţiile cu ceilalţi şi să ne îmbunătăţim calitatea vieţii prin gestionarea pozitivă a emoțiilor.

ÎntrebareCui i se adresează dezvoltarea emoţională?

Crina Lihet: Oricui! Noi, oamenii, suntem fiinţe sociale şi Inteligenţa Emoțională este abilitatea de a identifica, înţelege şi gestiona stări şi sentimente – atât pe ale noastre, cât şi pe ale altora, astfel reuşim să gestionăm mai bine relaţia cu noi înşine şi relaţiile cu cei din jur.

ÎntrebareDe ce un Inginer alege Dezvoltarea Emoţională?

Crina Lihet: Pregătirea tehnică şi teoretică obţinută ca inginer, stă la baza evoluţiei mele. Apoi specializându-mă ca tehnician pe aparatură medicală psihiatrică şi neurologică, am înţeles importanţa emoţiilor, studiind creierului. Aşa a început pasiunea şi interesul pentru legătură dintre creier şi Inteligenţa Emoţională – cum ne influenţează gândurile şi emoţiile, viaţa de zi cu zi.

ÎntrebareCare e calitatea care te recomandă ca şi Consilier?

Crina Lihet: Sunt un foarte bun ascultător. Dacă asculţi cu atenţie, reuşeşti să simţi şi emoţia din spatele vorbelor, astfel poţi să înţelegi clientul mult mai bine şi să-l ajuţi să găsească cele mai potrivite soluţii pentru el.

ÎntrebareCum ai descrie o şedinţă cu tine?

Crina Lihet: Eliberatoare… aşa îmi spun clienţii cel mai adesea după şedinţă, că se simt eliberaţi, mai motivaţi şi asumaţi.

Programează o ședință cu Crina LihetCrina Lihet poate fi contactată și prin:

E-mail: crina.lihet.cl@gmail.com

Telefon: (0754) 478 753

Instagram: https://www.instagram.com/lihetcrina/