Gabriela Bumbac

CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ, FORMATOR, ASTROLOG

”Împreună cu clientul, definim concret problema și facem un plan, setăm un obiectiv, pentru a găsi soluția problemei.”

Consilier dezvoltare personala

Gabriela Bumbac este de profesie economist însă cu timpul a devenit un trainer pasionat de dezvoltarea personala, cu experienta in modelarea comportamentala prin dialog, jocuri si exercitii. Ca trainer si consilier ea combina tehnici si informatii din psihologie, astrologie, Theta Healing, care au ca scop autocunoasterea si cresterea motivatiei pentru schimbari pozitive si durabile. Gabriela este consilier de dezvoltare personala, formator, astrolog acreditat CNFPA, antreprenor, consultant Theta Healing pe convingeri limitative si meditatie Theta.

Interviu cu Gabriela Bumbac

Întrebare: Ce se face intr-o sedinta de dezvoltare personala?

Gabriela Bumbac: Pornim de la ce il intereseaza pe client, desigur. Din practica mea, am observat ca exista oameni interesati de propria dezvoltare si oameni cu probleme concrete, cum ar fi blocaje in viata personala si profesionala, in relatii..etc. Pentru cei curiosi, interesati de propria dezvoltare, am pregatit un set de jocuri si exercitii astfel incat, la sfarsitul sedintelor, omul sa afle lucruri despre el insusi.

Întrebare: Dar cu cei care au o problema concreta, cum procedati?

Gabriela Bumbac: Impreuna cu clientul definim concret problema si facem un plan, setam un obiectiv, pentru a gasi solutia problemei. Insist foarte mult pe gasirea a cel putin 3 solutii, pentru mai multe fexibilitate in viata noastra.

Întrebare: Vin si oameni care vor doar sa se dezvolte personal?

Gabriela Bumbac: Da. Am avut cativa. In acest caz, am pregatite o serie de 10 sedinte cu tehnici si exercitii, la sfarsitul carora vom trage cateva concluzii.

Întrebare: Ce tehnici si metode folositi?

Gabriela Bumbac: Folosesc foarte multe tehnici si exercitii, insa cele preferate de mine si cu care eu m-am dezvoltat in ultimii 10 ani, sunt cardurile asociative, astrologia si Theta Healing. Spre exemplu, folosesc pentru dezvoltarea inteligentei emotionale exercitii si jocuri, cardurile asociative pentru stimularea gandirii creative si gasirea de solutii noi, astrologia pentru scopul vietii, Theta Healing-ul pentru tehnicile de relaxare, identificare de convingeri limitative, descarcare de programe..etc

Întrebare: Ce considerati a fi o consiliere de succes?

Gabriela Bumbac: Succesul il masor prin informatiile noi pe care clientul le obtine despre el, il masor prin constientizarea acestuia ca exista posibilitatea de a actiona alternativ, descoperirea de potentiale noi ce se cer explorate. Desigur, sunt clienti care vor doar sa vorbeasca, sa se descarce si in acest caz, succesul se masoara prin starea de usurare pe care clientul o simte atunci cand pleaca.

Întrebare: Unde au loc sedintele?

Gabriela Bumbac: Sedintele au loc la cabinet, telefon, skype, intr-o cafenea, cum stabilim de comun acord.


Programează o ședință cu Gabriela Bumbac


Testimoniale

Ce au spus clienții noștri despre Gabriela Bumbac:

Va scriu in primul rand pentru ca sa va multumesc pentru tot ce ne-ati invatat la Cursul de consilier de dezvoltare personala. Eu sunt coplesita! Desi am avut asteptari mari de la acest curs , va felicit, pentru ca pot sa spun cu mana pe inima ca acest curs tinut de dumneavoastra,doamna Gabriela Bumbac , mi-a depasit cu mult toate asteptarile .Cu toate ca fac consiliere, ca medic, de 28 de ani,acest curs m-a ajutat sa ma cunosc pe mine in primul rand , iar in al doilea rand m-a invatat sa -mi ajut pacientii sa se cunoasca pe ei , sa-si descopere potentialul si sa gaseasca cauzele problemelor din viata lor .Un curs exceptional ,predat minunat cu mult suflet si daruire . Va multumesc din suflet !

Dr. Aida Nicolae