Carduri metaforice asociative

Cardurile metaforice sunt un instrument puternic utilizat în dezvoltarea proprie, dar și în dezvoltarea altor oameni, în consilieri, sedinte de coaching, în diverse cursuri etc. 

CMA facilitează autocunoașterea, comunicarea, dezvoltă creativitatea, exprimarea emoțională, facilitează relațiile interumane.

”Mie imi plac foarte mult, si le folosesc des in sedintele de consiliere, pentru momentele de AHA la care asist, pentru ca ma surprind de fiecare data cu noi nuante, noi perspective!” – Gabriela Bumbac, Consilier pentru Dezvoltare Personală.

Cui se adresează?

Atelierul se adresează atât specialiștilor  din domeniul dezvoltării personale, consilierilor, trainerilor, dar și celor interesați să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți, părinților, educatorilor, celor care doresc să-și crească gradul de autonomie, să se conecteze cu sinele lor mai profund, terapeuților..Cardurile metaforice favorizeaza dezvoltarea gandirii creative, atat de utila in ziua de azi! Oricine poate participa, nu necesita studii speciale!

Cât durează?

2 sesiuni de 3 ore

Ce vom face?

o  Noțiuni introductive în tehnica cu CMA

o  Proiecția, asocierile, întrebările

o  Exercițiu de acomodare

o  Exerciții ce vizează autocunoașterea

o  Exerciții de dezvoltarea creativității

o  Exerciții de proiectare și modelare a viitorului

Ce vei obține?

Cursul propriu-zis si certificatul de inițiere în carduri metaforice . Puteti folosi ceea ce ati invatat cu prietenii sau cu clientii vostri.

Unde?

Atelierul va avea loc online, pe platforma skype.

Înscrierea se face simplu pe email sau sms, după cum preferi. Vei primi în cel mai scurt timp informațiile legate de plata, iar după efectuarea acesteia, link-ul de conectare la platforma skype. Daca doriti factura specificati acest lucru.


Investiția:

250 ron

Reduceri:

50 ron pentru cei care au făcut cel puțin un curs cu noi (Theta,Consilier, Formator);

doar 100 ron platesc persoanele care doresc sa repete cursul.

Pentru grupuri:

La 4 persoane inscrise, 1 persoana gratis.

Initierea se poate face si individual, intr-o singura sesiune de formare, cu programare si costa tot 250 ron. Certificatul de participare se va trimite prin email.


Testimoniale

Ce au spus cursanții noștri despre acest program:

Programul ”Carduri Metaforice Asociative” mi-a aratat ca indiferent de varsta, de profesie sau de experimenta de viata, cresterea personala este continua, limitele putand fi puse numai de defectele noastre pe care nu le cunoastem, nu vrem sa stim de ele, sau ne este lene sa facem ceva cu ele. Condus cu profesionalism si daruire, jocul poate deveni o unealta foarte eficienta de descoperire incitanta, placuta si inovatoare a unor laturi ale caracterului fiecaruia care raman mascate si bine ascunse prin tehnici obisnuite. Jocul te determina sa te deschizi, sa renunti la conveniente si sa fi tu insuti fara masca sociala pe care o abordam fiecare in mod curent. Va multumesc ca destinul a facut sa ne intalnim si sa petrecem o dupa amiaza placuta si valoroasa impreuna. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Andra-Ioana Baciu – București