Dr. Mircea Ioan Popa

Instructor THETA HEALING

”Viața pe care o avem este rezultatul alegerilor pe care le face fiecare, în fiecare moment al vieții sale.”

Practicant al medicinii alopate timp de foarte mulţi ani, dr. Mircea Ioan Popa, s-a reorientat spre medicina alternativă, mai concret  vindecarea in unde theta, cunoscută pe plan mondial ca metoda Theta Healing . Este instructor certificat al THINK USA din anul 2009, recertificat in Zagreb si Valencia, terapeut prin metoda Theta Healing, formator și consilier pentru dezvoltare personală.

Interviu cu Dr. Mircea Ioan Popa

Întrebare: Pentru că în viaţă întotdeauna e vorba despre omul din spatele numelui, cine este Mircea Ioan Popa dincolo de doctorul neurochirurg şi de cursurile de Theta Healing?

Dr. Mircea Ioan Popa: Un om ca toti ceilalti, care in anumite etape ale vietii a avut de facut alegeri, a avut de infruntat multe consecinte ale alegerilor facute. Sunt un Capricorn care a trebuit si trebuie in continuare sa munceasca din greu pentru fiecare lucru obtinut, dar in schimb am venit in aceasta viata cu libertatea de a face schimbari cu usurinta atunci cand a fost nevoie. Am avut si am tot timpul multe intrebari vis a vis de tot ce inseamna viata si de accea am fost tot timpul un cautator, si nu doar atat, ci am facut imediat si corectiile corespunzatoare noii intelegeri. Nu sunt “un om de success”conform standardelor societatii, ci mai degraba un non-conformist care a iesit din toate dogmele care mi-au marcat viata ( medicina alopata, ortodoxism). Sunt un om care priveste doar in sus sau in jos, dar niciodata in urma.

Întrebare: Cineva se poate întreba şi de bună seamă de ce un neurochirurg renunţă la meseria pe care o practică timp îndelungat şi alege „chirurgia energetică a sufletului”. Ce s-a schimbat în interior pentru a face această alegere?

Dr. Mircea Ioan Popa: Multi s-au intrebat si se intreaba, dar raspunsul meu este simplu. Este o lege a Universului: “Pentru fiecare lucru exista un timp potrivit”.Atunci cand vocea sufletului, intuitia, se face auzita, ascult-o ! Asa si eu. Simteam ca trebuie sa fac o schimbare si am facut-o, lucru care mi-a adus o mare liniste interioara. Cunostintele si experienta din medicina alopata imi sunt de mare folos in aceasta noua tehnica unde pot sa intervin holistic, asupra intregului ,corp-minte-suflet. Pot spune ca eram omul „ normal – obisnuit „ care nu traieste deplin viata sa,ci eram omul care o „supravietuieste”. A aparut sentimentul ca ceva „nu ajunge”, dar nu puteam sa spun ceva concret; este ceva vag si neclar, ceva ce n-are o forma materiala. Asa ca am decis sa-mi ascult intuitia, sa am incredere in ea, desi pe termen scurt nu stiam ce se va intampla. Dar s-a vazut pe termen mediu……

Întrebare: Sunt oameni cărora practica Theta Healing le schimbă viaţa. Aveţi câteva sau un exemplu practic ale unor asemenea transformări sau vindecări?

Dr. Mircea Ioan Popa: O, da. Sunt foarte multe cazuri rezolvate. Bineinteles ca aceasta tehnica nu este un panaceu universal.Nu toate cazurile se vindeca si asta nu pentru ca tehnica este limitata , ci pentru ca pacientii nu pot sau nu vor sa faca schimbarile ce se impun in viata lor ca sa se elimine si cauza afectiunii.Orice boala are ca si cauza un anumit mod de gandire, o anumita convingere limitativa. Atata timp cat aceste cauze nu sunt eliminate, vindecarea intarzie sau nu apare. La cursul meu pot fi vazuti oameni care vin sa repete cursul si care atunci cand au venit prima data aveau afectiuni incurabile, netratabile in medicina alopata. Am sa va dau 2 exemple de afectiuni grave. F.M de 55 ani, a venit cu un cancer de san cu metastaze pulmonare si osoase. Dupa 6 luni de tratament, este complet vindecata, vindecare confirmata prin metode alopate. D.S de 39 ani, in 2010 avea Hepatita tip C, programata pentru interferon, de un an este vindecat, confirmare prin laborator alopat. Pentru afectiuni neletale, lista este foarte lunga.

Întrebare: Care este calitatea cea mai de preţ pe care aţi recomanda-o cuiva care vine şi întreabă despre o viaţă mai bună, mai uşoară? Sau ce ar trebui să găsească în ei ca să ajungă să trăiască mai din plin?

Dr. Mircea Ioan Popa: Viata pe care o avem noi este rezultatul alegerilor pe care le face fiecare in fiecare moment al vietii noastre. Aceasta alegere este determinata de interactiunea dintre vocea sufletului ( intuitia) si ego-ul nostru. Daca avem un ego mare, puternic, atunci alegerea este a ego-ului si ea este o alegere (o viziune) pe termen scurt. Pe termen mediu sau lung , aceasta alegere care pe moment este formidabila, ne va crea o stare de suferinta. Daca ego-ul este mic sau inexistent, atunci alegerea va fi facuta conform dorintei sufletului, el fiind cel care stie ce experiente a ales pentru aceasta viata. Deci cea mai de pret calitate este “ renuntarea la ego”. Acest lucru este posibil” invatand iubirea.


Programează o ședință cu Dr. Mircea Ioan Popa


Testimoniale

Ce au spus clienții noștri despre Dr. Mircea Ioan Popa:

Mesaj de la mine pentru cei care intenţionează să o ia pe această cale:

Theta Healing a apărut printr-un miracol în viaţa mea şi tot ceea ce s-a întâmplat de atunci cu mine şi până acum, modul în care m-a trezit, poate fi considerat un miracol.

Mircea Popa a fost şi va rămâne un adevărat maestru pentru mine. Absolut toate aplicaţiile pe care le-am făcut la acest curs mi-au oferit o explicaţie logică, ştiinţifică şi spirituală a tuturor experienţelor trăite până atunci care păreau fără sens. Realitatea pe care Mircea Popa o prezenta era atât de minunată şi perfectă încât am fost luni în şir să repet cursul până când mintea şi sufletul meu au putut să o integreze cu adevărat. Nu am crezut niciodată că cineva cu o minte orientată către partea vizibilă şi demonstrată ştiinţific a realităţii va putea fi martorul a ceea ce starea theta şi rugăciunea poate face: aura altei persoane şi cauzele bolii unei persoane apar ca printr-o minune în faţa celui de-al treilea ochi, auzul interior poate recepţiona mesajele pe care îngerii şi ghizii spirituali sunt gata oricând să le trimită celui aflat în nevoie, activarea multor altor percepţii pe care nici nu ştiu cum aş putea să le definesc dar care te fac martorul unor vindecări spectaculoase şi miraculoase.

Şi nu în ultimul rând Dumnezeu a intrat din nou în viaţa mea, în fiecare celulă a corpului meu în cel mai frumos mod posibil. Nu este o religie nouă, nu este o credinţă nouă. Este ceea ce a fost menit întotdeauna să fie: corpul şi spiritul tău funcţionează perfect după un plan perfect. Singurul lucru pe care îl poţi face este să fii martor al acestei perfecţiuni şi să laşi lucrurile să se întâmple.

E o realitate fantastică sau un miracol ştiinţific. Oricum l-ai numi cursul de theta healing şi aplicaţiile făcute în cele 3 zile îţi schimbă viaţa. Şi dacă eu am intrat vineri pe uşa ca un om slab, lovit în plin de valurile vieţii am plecat duminică un suflet puternic. Şi în mod miraculos, am ajuns în scurt timp să îi sprijin şi pe alţii care rătăceau, ca şi mine, pe cărarea vieţii. Şi de atunci spun oricui are o problemă de sănătate, de relaţii, de carieră, de orice natură: dacă eu am putut face asta oricine poate! Nu am nicio îndoială. Martori sunt sutele de oameni care au fost la cursul lui Mircea Ioan Popa şi care acum au puterea de a recunoaşte o lecţie a vieţii atunci când o experimentează, care nu mai dau vina pe alţii pentru ceea ce trăiesc, care ştiu cum să transforme în realitate orice situaţie sau lucru la care altădată doar ar fi visat, îşi recunosc puterea şi folosesc cu înţelepciune frecvenţa theta pentru a se vindeca pe ei sau pe cei din jurul lor.

Eu sunt doar unul dintre cei care revin la curs pentru a experimenta de câte ori pot energia grupului şi pentru a le mulţumi lui Mircea Ioan Popa şi Gabrielei Bumbac pentru că le-a schimbat viaţa.

Dana Ștefănescu – București