Termeni și condiții

I. Termeni și condiții – CURSURI

        Sc. Life & Live Events srl,  în calitate de furnizor de servicii de formare profesională și alte cursuri (cursuri de specializare/perfecționare acreditate ANC și Institutul Theta Healing ThinK SUA/cursuri dezvoltare personală) va aduce la cunoștință următoarii termeni și condiții:

·        Înscrierea  la programele organizate de Sc. Life & Live Events srl se va realiza cu cel puțîn 20 zile înainte, pentru cursurile autorizate ANC(Consilier și Formator) și  7 zile pentru celelalte cursuri (Theta Healing, workshop-ul ,, Inițiere în CMA’’..etc) în conformitate cu programarea afișată pe site-ul nostru  www.tratamentenergetic.ro.

      După aceste termene, întrebați dacă mai sunt locuri.

·       Puteți să va considerați înscriși  la cursurile noastre, după ce ați făcut dovadă achitării rezervarii locului la cursul ales,  ați trimis informațiile de identificare prin e-mail: tratament.energetic@yahoo.com, sms, whats’up, tel:  0744353949 si ati primit confirmarea primirii acestora.

·        Atenție!Plata rezervarii locului nu se restituie în cazul în care va anulati participarea la curs.

       Achitarea taxei de înscriere reprezintă  acordul clientului de a respectă termenii și condițiile expuse în prezentul document.

·       Participarea la cursurile de specializare acreditate ANC  este condiționată de completarea dosarului personal cu documentele solicitate, conform legislației în vigoare și a procedurii ANC. Dosarele incomplete duc la imposibilitatea susținerii examinării. Dosarul personal se preda/trimite printat/scanat și semnat   CONFORM CU ORIGINALUL, pe fiecare copie, la începutul fiecărei sesiuni de curs.

Nu se acceptă dosarele incomplete.

Participarea la cursurile autorizate presupune subinteles acordul dvs pentru inregistrarile video ale cursurilor efectuate, ele constituind dovezi ale desfasurarii acestora.

Cursantii nu au voie sa porneasca inregistrarea video, fara obtinerea consimtamantului fiecarei persoane in parte, conform legislatiei europene in vigoare.

·       SC Life & Live Events SRL își rezervă dreptul de a amână un program de formare o singură dată față de dată programării inițiale. De asemeni, firma noastra nu raspunde de modul in care, un cursant alege sa foloseasca si sa aplice informatia primita.

·       În cazul în care furnizorul de formare amână programul de un număr mai mare decât cel prevăzut, acesta se obligă să returneze integral contravaloarea taxei de înscriere către clienții înscriși la programul de formare în cauza, dacă aceștia  solicită acest lucru în scris și nu sunt de acord cu reprogramarea cursului. Returnarea se va face în maxim 30 zile de la dată solicitării, în baza cererii de returnare.

·       Retragerea de la programele de formare organizate de Sc. Life &Live Events srl, se va realiza cu minim

 7 zile lucrătoare înainte de dată organizării programului, printr-o solicitare scrisa trimisa de către client pe adresa  tratament.energetic@yahoo.com.

·       În cazul exprimării în scris a dorinței de retragere în termenul precizat, contravaloarea serviciilor achitate (taxa de curs) va fi returnată integral , mai puțin rezervarea locului (200 ron) în termen de maxim 30 de zile de la dată înaintării solicitării.

·       În cazul în care solicitarea este transmisă cu mai puțin de 7 zile lucrătoare  înainte de dată începerii cursului, returnarea taxei de curs nu este posibilă.

·       În cazul în care SC Life & Live Events SRL amână sau anulează din motive proprii un curs programat, se obligă să returneze integral contravaloarea taxei, inclusiv taxa de rezervare a locului către clienții înscriși la curs, dacă aceștia solicită acest lucru în scris și nu sunt de acord cu reprogramarea cursului. Returnarea se va face în maxim 30 zile de la dată solicitării. Cererea de returnare a taxei de participare se va face in maxim 14 zile lucratoare de la data inscrierii la unul dintre cursurile organizate de firma noastra. Orice cerere care depaseste acest termen nu va mai fi luata in considerare.

·       Confirmarea organizării cursurilor se realizează cu maxim 24 ore înaintea de începerea acestora efectiv.

·       ,,SC Life & Live Events SRL” își rezervă dreptul de a modifică prețurile și ofertele transmise pentru produsele /programele comercializate.

·        Taxa de examinare și eliberare certificat se achita obligatoriu cu seria de proveniență.

·       Life & Live Events srl poate organiza cursuri acreditate ANC și/sau programe de instruire specializate, la cerere, la sediul beneficiarului. Pentru detalii și oferte personalizate, va rugăm să transmiteți solicitarea dvs. la:  tratament.energetic@yahoo.com

·       Diplomele se emit în termen 30 zile lucrătoare de la dată susținerii examinării.

 

II. Termeni și condiții – ȘEDINȚE

Politica de programare a sedintelor de consiliere individuale, terapie Theta Healing, astrologie.

Programarea:

·      Ședințele de consiliere, theta healing, astrologie pot fi programate prin telefon, email sau wp.

·      Sedințele pot fi efectuate atat fata-n-fata cat si on-line, prin stabilirea de comun acord.

·      Numarul de sedinte se stabileste de comun acord sau la cererea clientului.

·      Numarul de sedinte difera de la un client la altul.

Reguli de desfășurare a ședințelor:

·      Durata unei ședinte este intre 50 minute si maxim 2 ore, de la caz-la-caz si in functie de consilierul ales.

·      În ședințele de consiliere , consilierul si clientul fac echipa in vederea rezolvarii situatiei problema.

·      Ne asteptam de la client sa fie implicat si responsabil astfel incat sa poata obtine rezultate maxime.

Intarzierea la o sedinta este privita in felul urmator:

·      Clientul nu este motivat si interesat de rezolvarea unei situatii (,,a aparut altceva si nu mai pot ajunge’’ deci altceva este mai important etc

·      Situatia problematica in care te afli iti ofera avantaje la care nu esti dispus sa renunti

·      Clientul evita sa se confrunte cu problema sa, daca situatia se repeta(,, de fiecare data, apare altceva….’’

Daca nu ajungi la o sedinta sau o anulezi:

·      Daca nu ajungi la o sedinta stabilita de comun acord, se considera ca ai participat si sedinta  se achita integral, indiferent de cat intarziati.

·      Anularea sedintei se taxeaza daca a avut loc in aceeasi zi.

·      Sunt exceptate de la plata, sedintele anulate de situatii excetionale(accident, deces, etc)

·      Anularea unei sedinte nu se taxeaza daca a fost facut cel putin cu 2 zile inainte.

·      Dacă lipsești la 2-3 ședințe consecutiv, este bine să te întrebi, ce se întâmplă de nu “vrei” să vii desi iti doresti ? (ce blocaje sunt?)

·      Dvs. ca și client va asumati responsabilitatea de a participa regulat și punctual la ședințe .

Durata consilierii/terapiei Theta :

·      Consilierea poate fi consumata intr-o singura sedinta sau in mai multe, depinde de situatia cu care te confrunti si de propriul dvs ritm de intelegere, analiza si acceptare.

·      Durata sedintelor este in general stabilita de la prima sau a doua sedinta. Aceasta poate fi prelungita sau scurtata, dupa caz.

·      Sedintele se pot intrerupe la cererea clientului.

·      Sedintele sunt confidentiale.

Premise:

1.   Fiecare persoana este unica.

2.   Consilierul este antrenat sa respecte unicitatea fiecaruia.

3.   Fiecare om are impuls de dezvoltare si un potential de realizat in aceasta viata.

4.   Consilierul este un om antrenat sa discute cu dvs. astfel incat sa obtineti o stare de usurare.

5.   Consilierul prin discutii, tehnici, exercitii, jocuri lucreaza cu dvs. sa va descoperiti din potential.

6.   Descoperirea potentialului si realizarea acestuia mentin starea de sanatate la un nivel optim.

7.   Cand un om nu lucreaza la descoperirea si realizarea potentialului sau si nu este interesat sa invete lucruri noi, acesta devine rigid, mai putin creativ, impiedica procesul natural de ,,autoactualizare ’’

8.   Consilierul este un specialist care lucreaza cu dvs. pentru a vedea situatia din alte unghiuri, detasat, obiectiv.

9.   Atentia, focalizarea si mentinerea unei anumite stari necesare unui bun proces de desfasurare a consilierii consuma o energie deloc de neglijat, de aceea o sedinta dureaza intre 50 min-2 ore.

10.  Dezvoltarea presupune depasirea granitelor existente, iar acest proces poate fi dureros. Este absolut normal.

11.  Consilierea pentru dezvoltare personala nu este un job este un stil de viata